خلیل بهروزی فر در گفتگو با الف درباره عملکرد یکساله این کمیسیون در حوزه آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی تقریباً محصول عملکرد دستگاههای اجرایی هستند. لیکن کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در این حوزه محسوب می شود.
وی همچنین گفت: کمیسیون اجتماعی اقدامات خوبی در ارتباط با کاهش بزهکاریها در سطح کشور انجام داده است. البته اغلب بزهکاری ها به دلیل عدم اشتغال است. بیکاری جوانان از عواملی است که منجر به بروز آسیب های اجتماعی میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد : در راستای تقویت اقشار آسیب پذیر نیز اقداماتی خوبی برای سال آینده پیش بینی شده است.
بهروزی فر به ارزیابی عملکرد کمیسیون اجتماعی در چندسال اخیر پرداخت و بیان کرد: مجلس شورای اسلامی کار نظارتی بر عهده دارد اما آنچه مهم است هماهنگی و همکاری دستگاهها در ارتباط با مقابله با آسیب های اجتماعی است و قوانینی که باید به کمک دستگاههای نظارتی و مجلس اجرا شود.
وی درباره قوانینی که در کمیسیون اجتماعی، برای افزایش فرزندآوری وضع شده است، و اینکه آیا این قوانین قابلیت اجرایی شدن دارند، بیان کرد: این قوانین و مصوبات قطعاً مقدمه کار است و هیچ کدام از این ها که مصوب شد دلیل بر این نیست که بعدها مواردی به ذهن برسد یا در جامعه دیده شود که برای آنها تدبیری اندیشیده نشود، قطعا برای بعدها تصمیمات بهتری گرفته خواهد شد و بهتر و سنجیده تر تصمیمات لازم گرفته خواهد شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره مهمترین برنامه هایی که در کمیسیون اجتماعی در سال جدید دنبال خواهد شد، گفت: از مواردی که حتما محقق خواهد شد، بحث بیمه شدگان تأمین اجتماعی است که حتما بررسی های لازم به عمل خواهد آمد. همچنین تقویت بنیه کمیته امداد و بهزیستی که برای امداد و کمک رسانی به مردم فعالیت بیشتری داشته باشند، در اولویت خواهد بود. همچنین کمیسیون اجتماعی مستقیماً از طرح ساماندهی نیروی انسانی حمایت و پشتیبانی خواهد کرد تا این تبعیض ها و نابرابری ها حل شود و به نقطه پایان خود برسد.