استقبال سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش پروازهای عربستان به ایران

استقبال سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش پروازهای عربستان به ایران

به گزارش ایرنا، از سال گذشته و با احیای روابط سیاسی ایران و عربستان، توسعه روابط گردشگری میان دو کشور همسایه، در دو سوی خلیج فارس و با تاریخ و دین مشترک در دستور کار قرار گرفت.

۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ بود که وزیر گردشگری عربستان سعودی ضمن پیشنهاد امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری با ایران، گفت: تمایل داریم تعداد بیشتری از ایرانیان به عربستان سعودی بیایند و در مقابل، از عربستان گردشگرانی به ایران سفر کنند.

از روز سه شنبه (۱۳ آذرماه ۱۴۰۳) پرواز «مشهد- دمام- مشهد» توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با ۲ پرواز هفتگی در روزهای سه شنبه و پنجشنبه برقرار شد و در این روز مسافران فرودگاه «شهید هاشمی نژاد» مشهد مقدس را با یک فروند هواپیمای ایرباس ۳۱۹ با ظرفیت باری و مسافری به سمت فرودگاه دمام عربستان سعودی ترک کردند؛ پروازی که پس از وقفه‌ای حدود ۹ سال از سر گرفته شد.

یک هفته پس از احیای مسیر پروازی مشهد به دمام عربستان که با استقبال خوب شهروندان دو کشور مواجه شد، ظرفیت پروازهای این مسیر از سوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ۲ برابر بیشتر شد؛ به‌عبارتی پروازهای مسیر مشهد به دمام و برعکس به چهار پرواز در هفته افزایش یافت.

«سید رضا صالحی امیری»‌ وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی شامگاه یکشنبه گذشته (۹ دی) در همایشی که با حضور فعالان حوزه گردشگری و جمعی از مدیران شرکت‌های مسافرتی و جهانگردی و مدیران بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی در محل سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد، اظهار داشت: پرواز عربستان به مقصد مشهد آغاز شده و ریاض درخواست افزایش پروازها را دارد. در آینده نیز بنا داریم شرایط را برای حضور گردشگران سایر کشورها از جمله بحرین و کویت فراهم کنیم.

در این زمینه، «جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: هنوز مکاتبه رسمی از عربستان در این خصوص به دست سازمان نرسیده است.

وی تصریح‌کرد: سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش پروازهای عربستان به مقصد ایران در قالب توافقنامه‌های فی‌مابین استقبال می‌کند.

به گزارش ایرنا، افزایش ظرفیت این مسیر همراه با استقبال مسافران در مبدا و مقصد، نویدبخش افزایش تعاملات اقتصادی میان شهروندان دو کشور، گسترش ظرفیت‌های گردشگری به‌ویژه در حوزه مذهبی و تعمیق پیوندهای فرهنگی میان دو ملت مسلمان ایران و عربستان و سایر کشورهای همجوار است.

شهری بندری دمام، در شرق عربستان و در ساحل خلیج فارس قرار دارد؛ این شهر که از مهمترین بنادر عربستان به شمار می رود، یکی از غنی ترین مناطق نفت خیز جهان است.


پست های مرتبط

پیام بگذارید