۳ پیام یک جنجال‌سازی تازه علیه ایران

۳ پیام یک جنجال‌سازی تازه علیه ایران

جریان های رسانه ای غربی و متحدان بین المللی آن ها سال هاست که به بهانه های مختلف علیه کشورمان دست به شانتاژ تبلیغاتی می زنند و از این رهگذر سعی دارند تا جهت گیری خاصی را به نگرش افکارعمومی بین المللی در رابطه با کشورمان بدهند. در این چهارچوب، به تازگی شاهد نمونه ای از این قبیل جوسازی های تبلیغاتی علیه ایران بوده ایم.

خبرگزاری رویترز در گزارشی مدعی شده که ایران قرار است صدها موشک بالستیک کوتاه برد فتح 360 را به روسیه تحویل دهد تا این کشور از آن ها در میدان های جنگ اوکراین استفاده کند.

البته رویترز مدعی شده که ایران برخی از دیگر موشکها نظیر موشک های ابابیل را هم به روسیه تحویل خواهد داد. این خبرگزاری افزوده است که این خبر را به نقل از منابع آگاه و به طور خاص 2 افسر اطلاعاتی اروپایی منتشر و مطرح می کند. در این راستا، به طور خاص این سوال مطرح می شود که چرا در برهه زمانی کنونی بایستی شاهد طرح یک جنجال تازه و البته بی پایه علیه کشورمان آن هم از سوی یک رسانه شناخته شده غربی باشیم. به نظر می رسد در توضیح این موضوع، توجه به 3 نکته ضروری است.

اول اینکه همانطور که مقام های ارشد سیاسی و نظامی کشورمان تاکید کرده اند، ایران در آستانه اجرای عملیات انتقام جویانه خود علیه رژیم صهیونیستی(به دلیل اقدام تروریستی این رژیم در ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران) است. از این رو، جریانهای سیاسی و رسانه ای غربی با تمسک به حربه هایی نظیر آنچه در قالب جوسازی اخیر خبرگزاری رویترز علیه کشورمان شاهد بوده ایم، سعی دارند تا افکار عمومی بین المللی را عیله کشورمان تحریک و تشویق کنند و تصویری سیاه را از ایران به جهانیان نشان دهند و جای طلبکار و بدهکار را عوض کنند. این در حالی است که انتقام جویی ایران کاملا مشروع بوده و مستند به بنیان های حقوق بین الملل است.

مساله دوم اینکه باید توجه داشته باشیم که در سطحی کلان، ارائه تصویری سیاه از اتحاد قدرت های شرقی جهان یکی از دستورکارهای مهم و محوری قدرت های غربی است. جهان غرب قویا از نزدیکی قدرت هایی نظیر ایران، کره شمالی، روسیه و چین به یکدیگر ابراز نگرانی می کند و چند ماه قبل بود که نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی مبسوط این مساله را یک کابوس خطرناک برای غرب توصیف کرد و از ظهور بنیان های یک نظم جدید بین المللی خبر داد.

حال در این شرایط، غربی‌ها با جوسازی های تبلیغاتی علیه روابط ایران و روسیه به نوعی سعی دارند تا تصویرِ سیاه و تاریک مد منظر خود را با روایت های مختلف به خورد افکار عمومی دنیا بدهند و اینگونه وانمود کنند که جبهه قدرت های نوظهور، حامل تهدیداتی جدی برای جهان هستند و این جهان غرب و متحدان آن است که بایستی به مثابه منجیان جهان تحلیل و نگریسته شوند.

و در نهایت اینکه جریان عبری-غربی با طرح اتهاماتی نظیر آنچه اخیرا از تریبون خبرگزاری رویترز علیه کشورمان شاهد بودیم، سعی دارند تا جای ممکن زمینه را به زعم خود برای تحمیل انزوا به ایران و سخت‌کردن شرایط سیاسی و اقتصادی برای کشورمان فراهم سازند. به بیان ساده تر، این قبیل جوسازی ها صرفا بهانه هایی هستند تا اقدامات نامشروع غرب علیه کشورمان در حوزه های مختلف را مشروعیت بخشی کنند.


پست های مرتبط

پیام بگذارید